Terapiapalvelut kaikenikäisille Vaasassa

Yhteydenotto

Työnohjaus- ja mielenterveyspalvelut Päivi Somero T:mi tarjoaa terapiapalvelut kaikenikäisille pitkällä työkokemuksella ja koulutuksen tuomalla laajalla ammattitaidolla. Vastaanottoni sijaitsee Vaasassa. Teen myös työnohjausta yritysasiakkaille yrityksen yksilölliset tarpeet huomioiden. Kerron mielelläni lisää kattavista ja laadukkaista palveluistani, joihin on myös etämahdollisuus tarpeen mukaan.

Minulle voit lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Vastaan viestiisi mahdollisimman nopeasti. 

Yhteystiedot löydät täältä

Palveluistani

Kärsitkö ahdistuksesta, jännittämisestä, paniikkioireista, stressistä, masennuksesta, uniongelmista tai parisuhteen ongelmista? Pohditko omaa päihteiden käyttöäsi vai painaako mieltäsi eri asiat, joista haluat keskustella ulkopuolisen ammattilaisen kanssa?

 

Antamiini terapiapalveluihin kuuluvat muun muassa:

  • tukea antava psykoedukatiivinen ohjaus
  • neuvonta
  • keskustelut erilaisiin psyykkisiin, neuropsykiatrisiin ja psykosomaattisiin oireiluihin tai elämänhaasteisiin liittyen
  • itsehoito-ohjeet
  • tuki ja motivointi, myös tarvittaviin elämäntapamuutoksiin
  • pariterapia.

Jos olet jo aloittanut mieliala- tai unilääkityksen, voin tukea sinua sen käytössä ja seurata lääkkeen vaikuttavuutta. Tarkempi hoitosuunnitelma sekä tavoitteet ja toteutus laaditaan tapaamisella, tarpeesi huomioiden. Annan näistäkin mielelläni lisätietoja – ota yhteyttä!

 

Lisätietoa mielenterveysongelmista ja oman alueesi mielenterveyspalveluista löydät myös asuinpaikkakuntasi sivuilta ja muun muassa Mielenterveystalosta.

Tarvitsetko terapiapalveluja?

Mielenterveys on osa ihmisyyttä. Ihminen on kokonaisvaltainen: fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus. Elämässä tulee toisinaan vastaan erilaisia vaikeita ja haasteellisia tilanteita, jotka voivat saada epätasapainon aikaan. Terapiapalveluni sopivat myös lievään oireiluun. Minuun voit olla yhteydessä, jos sinulla on tarve keskustella asioista yleisemmin – tuolloin tapaamisten painopiste on ennaltaehkäisevässä tuessa. Vastaanotollani voidaan käydä myös lyhytterapeuttisia keskusteluja.

 

Itsehoitokeinoihin kuuluu esimerkiksi:

  • hengitysharjoitukset
  • stressiä ja ahdistusta lievittävät tietoisuustaidot
  • elämänhallinnan taidot.

Ota minuun yhteyttä, niin kerron lisää! Palvelen jokaista asiakasta luottamuksellisesti. Räätälöin palveluni joustavasti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Palvelut on saatavilla myös ruotsiksi ja etänä.

 

Hinnat:

Yksilöterapia 90 € / tunti

Pariterapia 150€ / 90 min.

Opiskelijat puoleen hintaan.

 

Tiedustele myös pakettihintaa!

Yhteystiedot