Yksilöllisesti räätälöidyt työnohjauspalvelut Vaasassa 

Yhteydenotto

Työnohjaus- ja mielenterveyspalvelut Päivi Somero T:mi tarjoaa yksilöllisesti räätälöidyt työnohjauspalvelut yritysasiakkaille Vaasassa. Olen käynyt Dialogic Oy:n työnohjaajakoulutuksen, johon on sisältynyt myös yksilö- ja ryhmäasiakkaiden työnohjausta. Palveluni sopivat erinomaisesti kaikenkokoisille eri alojen yrityksille, ja ne on tarvittaessa mahdollista toteuttaa myös etänä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Voimavarakeskeinen työnohjaus

Voimavarakeskeisen työnohjauksen viitekehyksinä ovat dialogisuus, narratiivisuus, ratkaisukeskeisyys ja reflektiivisyys. Työnohjaus on muun muassa oman työn tarkastelua eri näkökulmista sekä siihen liittyvien asioiden, ristiriitojen ja kokemusten yhteistä tavoitteellista pohdiskelua. Painopiste on työntekijän omassa toimijuudessa, kertomuksessa, yhdessä keskustelussa ja vuorovaikutuksessa.

 

Työnohjaus voi muun muassa selkeyttää ammatti-identiteettiä, vahvistaa työntekijän omaa toimintakykyä, auttaa jaksamaan ja viihtymään työssä paremmin. Se tukee myös työyhteisön, työtapojen ja käytäntöjen kehittymistä.

 

Työnohjaaja auttaa ohjattavaa näkemään itsensä ja työnsä aiempaa selvemmin eri näkökulmista. Hän voi myös opettaa ajanhallintaa. Työnohjauksessa käsitellään työtilanteita, työyhteisön vuorovaikutusta, työhön liittyviä mieltä kuormittavia asioita ja tarvittaessa asiakastilanteita, joista on tarkoitus oppia enemmän.

Se sopii yksilölle, ryhmälle tai koko työyhteisölle, mutta liian suuri ryhmä yhden ohjaajan kanssa ei välttämättä palvele tarpeita. Toivon tästä erillistä keskustelua.

 

Työnohjauksen keskeinen menetelmä on keskustelu. Voin ottaa käyttöön myös kirjallisia harjoitteita ja laatia tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa.

Annan mielelläni lisätietoja. Minulle voit lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Vastaan yhteydenottoosi aina mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot löydät täältä

Tarjoan myös terapiapalveluita

Tarjoan myös terapiapalveluita niin nuorille kuin ikääntyneillekin. Minulla on jo 30 vuoden työkokemus ja koulutukseni tuoma laaja ammattitaito, jota käyttäen pystyn palvelemaan jokaista asiakasta yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Lue lisää